Откакто се раздели с Ирина Шейк през 2019 г., Брадли Купър

...
Откакто се раздели с Ирина Шейк през 2019 г., Брадли Купър
Коментари Харесай

Брадли Купър с нова жена до себе си?

Откакто се раздели с Ирина Шейк през 2019 година, Брадли Купър не е влизал в полезрението ни с вест, че още веднъж е намерил любовта.

Е, на няколко пъти имаше клюки и подозрения, че с Шейк още веднъж са дали късмет на любовта си, само че те се оказаха погрешни. Сега обаче разбираме, че на артиста може би най-накрая още веднъж му е провървяло.

Според Page Six от няколко месеца Купър излиза с Хюма Абедин, която преди беше омъжена за някогашния конгресмен Антъни Уейман и от който има едно дете. Твърди се, че основният редактор на Vouge Ана Уинтър е срещнала двамата.

Интересното обаче е, че и Брадли Купър и Хюма Абедин се появиха на тазгодишната MET Gala, само че не дружно. Миналата година съветничката на Хилари Клинтън за президентските избори, които тя загуби от Доналд Тръмп, разкри в книгата си Both/And: A Life in Many Worlds повече за връзките са някогашния си мъж и секс абсурда към него, написа People.

През 2017 година стана ясно, че той е изпращал известия със полов подтекст, както и фотоси, на 15-годишно момиче. За което бе наказан на 21 месеца затвор. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР